Weekendavisen's logotype

Weekendavisen

News · Copenhagen, Denmark
Description
WEEKENDAVISEN
Weekendavisen udkommer hver fredag og er avisen, som læserne elsker eller ikke kender. Prioriteringen er at skabe viden og indsigt på alle samfundsområder. Her er ikke kompromisser med lødigheden, og der bruges den plads på artiklerne, som er nødvendig. Der er dog også plads til underholdning og humor. Det er en avis, der holder hele ugen.

Bedre plads til kulturen - og til dig
Weekendavisen har skruet op for kulturen - både i form og i indhold. Papiret har nu fået samme format som indholdet: Det størst mulige, og indholdet er bredere, dybere og interesserer sig for kultur i alle aspekter. Broadsheet-formatet giver dig som annoncør større og bedre placeringer og dermed større effekt og værdi, og dit budskab vil stå i en levende sammenhæng med stor fordybelse.

Dobbelt så meget opmærksomhed Weekendavisen har 209.000 avislæsere og 237.038 digitale brugere. De bruger mere end dobbelt så lang tid på deres avis end andre, og størsteparten har Weekendavisen som primær avis, som de læser fra start til slut. Derfor får dit budskab længere levetid og grundigere opmærksomhed.

Annoncering i Weekendavisen
Weekendavisens annoncører og læsere fortjener landets smukkeste og mest inspirerende avis. Det har I lige fået.  26-75
Age
54%
Males
46%
Females
Click the button on products to create an inquiry